Tripverslag

 

Door te klikken op de werelddelen op de kaart treft u de tripverslagen per bestemming.

wereldkaart

 

Klik hier om een nieuw tripverslag in te sturen.

Noem bij het tripverslag in ieder geval uw naam, de bestemmingen en uw wijze(n) van transport. De schrijfkwaliteit dient van voldoende niveau te zijn. Verslagen in telegramstijl worden niet geplaatst.

Meld onder uw verslag ook het cijfer waarmee u de bestemming / reis beoordeelt. Doe dit op een schaal van 1 tot 10. Uw reis mag niet langer dan 12 maanden geleden hebben plaatsgevonden.

Belangrijke informatie: tripverslagen worden voor plaatsing eerst door de redactie beoordeeld. De plaatsing van een tripverslag kan niet worden gegarandeerd. Ook kunnen berichten indien nodig worden ingekort. U kunt onbeperkt uw tripverslagen insturen. 

Tripverslagen worden opgesteld en ingestuurd door lezers van deze website. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de verslagen.

Frequente inzenders van tripverslagen (minimaal vijf verslagen per jaar) worden beloond met een jaar lang gratis basis membership op Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl en Tripnieuws. Het gratis membership wordt alleen aangeboden als de ingestuurde tripverslagen aan alle bovenstaande criteria voldoen. De memberships zijn uitsluitend bedoeld voor inzenders en kunnen niet worden doorgegeven. Klik hier voor meer informatie over de voordelen van het membership.