Videos

27-05-2017 - 19:46
Door: onze redactie
EINDHOVEN - Op de luchthaven Eindhoven Airport is zaterdag rond 18.50 uur een deel van de in aanbouw zijnde parkeergarage P1 ingestort. Dat bevestigt de directie van de luchthaven. "Op dit moment zijn er geen aanwijzingen dat er slachtoffers zijn. De oorzaak van de instorting is momenteel nog niet bekend en wordt verder onderzocht", aldus de luchthaven in een verklaring.
17-05-2017 - 11:45
Door: Eugenie Engelbracht
DRIEBERGEN – Met ingang van vandaag wordt de komende maanden op alle vluchten van Cathay Pacific tussen Hongkong en Europa het succesvolle Betsy Beer aan boord aangeboden. Na een goede ontvangst van dit kwaliteitsbier in maart dit jaar op de vluchten tussen Hongkong en het Verenigd Koninkrijk, Heathrow, Gatwick en Manchester en in april op de vluchten naar Australië is nu Europa aan de beurt voor de uitrol van dit bier.
09-05-2017 - 11:34
Door: onze redactie
GRONINGEN – FC Groningen én Groningen Airport Eelde hebben een nieuw businessconcept ontwikkeld: de Skylounge Groningen Airport Eelde. Met ingang van het voetbalseizoen 2017/ 2018 biedt een nieuwe ruimte in het Noordlease Stadion ondernemers de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan een versterking van de infrastructuur en bereikbaarheid van Noord-Nederland.
14-04-2017 - 14:05
Door: Eugenie Engelbracht
SLAGHAREN - Gisteren werd in Attractie- en Vakantiepark Slagharen de Gold Rush officieel geopend. De Gold Rush is de eerste triple launch achtbaan van Nederland. Deze spectaculaire achtbaan brengt je van 0 naar 95 kilometer per uur in drie lanceringen, waarvan twee vooruit en één achteruit.
06-04-2017 - 18:15
Door: Eugenie Engelbracht
DRIEBERGEN - Deze maand gaat de nieuwe marketingcampagne van het Israëlisch Bureau van Toerisme van start. Er wordt groots ingezet, met uitingen op televisie, (digitale) billboards, kranten en tijdschriften en zelfs een speciale Tel Aviv-Jeruzalem tram. Deze campagne is gericht op het promoten van een city break Tel Aviv-Jeruzalem.
17-03-2017 - 11:21
Door: Eugenie Engelbracht
TEL AVIV – Deze week is op het strand van Tel Aviv het eerste lifeguard tower-hotel ter wereld geopend. Een voormalige strandwachtershuisje is onlangs omgeturnd tot een pop-up boetiekhotel, voorzien van alle gemakken van een vijfsterrenaccommodatie inclusief roomservice, een privé-butler, ontbijt op bed en vele extra’s.
Airport
15-03-2017 - 08:59
Door: Klaas-Jan van Woerkom
AMSTERDAM - Reizigers hoeven in de toekomst steeds minder vaak hun paspoort of andere documenten te laten zien op de luchthaven. Op de Passenger Terminal Expo in Amsterdam worden deze week de laatste trends op het gebied van luchthavens getoond. Biometrische data zijn daar het toverwoord.
07-03-2017 - 09:52
Door: Eugenie Engelbracht
DRIEBERGEN – Coastalpass.com is een nieuwe boekingstool voor reizen naar de oostkust van Engeland. Via de tool kun je ook een zestal video’s bekijken van dit gebied in Engeland.
17-02-2017 - 10:32
Door: Eugenie Engelbracht
DRIEBERGEN - Idaho is een staat in het noordwesten van de Verenigde Staten (VS). Genesteld tussen de westkust en de diepe Rocky Mountains heeft Idaho een van de meest gevarieerde landschappen van dit land. Met besneeuwde toppen en hoge zandduinen is er een hoop wildernis te ontdekken in de regio. Avonturiers vinden in Idaho de diepste kloof van de Verenigde Staten, een waterval die hoger is dan de Niagara Falls en de meeste bruikbare waterbronnen van het land.
16-01-2017 - 12:11
Door: Eugenie Engelbracht
HILVERSUM - Afgelopen zaterdag werd in het tv-consumentenprogramma KASSA aandacht besteed aan vakanties naar Tunesië. Daarbij ging het vooral om het negatief reisadvies dat nog steeds geldt. Ondanks dat negatieve reisadvies biedt Corendon reizen aan naar Tunesië. Steven van der Heijden was in de studio om hierover tekst en uitleg te geven.
04-01-2017 - 12:29
Door: Eugenie Engelbracht
DRIEBERGEN – Heeft Polen jouw hart gestolen? Neem dan even de tijd om naar dit filmpje van het Pools Verkeersbureau te kijken, waarin de Podkarpackie Regio uitgebreid wordt belicht. Het is één van de plekken in polen die niet bekend is, maar zeker de aandacht verdient.
02-01-2017 - 09:26
Door: Eugenie Engelbracht
HAARLEM - In het Franse skidorp Valmorel wonen en werken opvallend veel Nederlanders. Er zijn echter ook Fransen met een Nederlandse link. Ontmoet Jean-Luc, 100% fransoos én de populairste skileraar voor Nederlandse kinderen.
22-12-2016 - 17:47
Door: Eugenie Engelbracht
RIJSWIJK – TUI heeft haar nieuwe campagnecommercial gepresenteerd, die vooral duidelijk moet maken dat TUI de beste vakanties ‘voor jou’ – of eigenlijk voor iedereen - heeft.  In de commercial worden zowel ‘keurige mensen’, als ‘bloedverwanten’, ‘topatleten’, en ‘de eeuwige jeugd’ als doelgroepen uitgelicht.
21-12-2016 - 10:41
Door: Eugenie Engelbracht
DRIEBERGEN - De Jamaica Tourist Board en Airbnb hebben afgelopen week een overeenkomst getekend om het toerisme naar het eiland te bevorderen. HIerbij wordt de nadruk gelegd op de geschiedenis en de cultuur van het land. Voor Airbnb is dit de tweede belangrijke samenwerkingsovereenkomst in het Caribisch gebied.
21-12-2016 - 10:12
Door: Eugenie Engelbracht
DISNEYLAND PARIS – Afgelopen weekend was de opening van de totaal gerenoveerde attractie Big Thunder Mountain in Disneyland Paris. Neem een kijkje achter de schermen van deze grote renovatie via dit filmpje! De renovatie heeft er voor gezorgd dat bezoekers in de attractie een waanzinnige rit kunnen maken met speciale effecten en een knallend einde…
28-11-2016 - 14:43
Door: onze redactie
BONN - Snel internetten in de lucht is een stap dichterbij. De partners in het European Aviation Network (EAN) hebben een succesvolle testvlucht uitgevoerd, waarbij een stabiele en snelle videoverbinding werd gemaakt via het EAN-netwerk, dat wordt gevoed door zowel satellieten als grondstations.
16-11-2016 - 10:25
Door: onze redactie
HOOFDDORP – Vakantiestress verdwijnt als sneeuw voor de zon als het aan D-Reizen ligt. Het motto “Als jij je druk kunt maken om niks, heeft D-reizen alles goed geregeld” staat dan ook centraal in de nieuwe vroegboekcampagne van de reisbureauketen. De campagne gaat vandaag van start.
02-11-2016 - 16:26
Door: onze redactie
DRIEBERGEN – Het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises, de MSC Meraviglia, wordt op 3 juni in Le Havre in Frankrijk gedoopt. De MSC Meravigla vaart een route op de Middellandse Zee die onder andere langs Barcelona, Marseille en Napels gaat. Neem nu vast een voorproefje op het nieuwe schip met dit filmpje.
28-10-2016 - 15:06
Door: onze redactie
DRIEBERGEN - De maand oktober staat bij brancheorganisatie CLIA Nederland weer helemaal in het teken van cruises. Doel? Het wegnemen van vooroordelen en het promoten van cruisen als een geweldige en bereikbare vakantie. Elke week zoomt CLIA met behulp van een filmpje in op speciale thema’s rond cruises. IN het laatste filmpje wordt aandacht besteed aan de exclusieve luxury cruises.
27-10-2016 - 13:26
Door: onze redactie
DRIEBERGEN – Een reis met de Hurtigruten is nooit hetzelfde, zoals men lijkt de denken. Elk jaargetijde ziet de kustlijn van Noorwegen er weer heel anders uit. In deze prachtige video van Buro Scanbrit zie je de Noorse kustlijn in haar winterse glorie.
24-10-2016 - 11:27
Door: onze redactie
DRIEBERGEN - In de zesdelige serie Cruise Ship Diaries van National Geographic neem je een kijkje achter de schermen van het luxe cruiseschip de Costa Serena van Costa Cruises. Camera's volgen de bemanning op plaatsen waar normaliter strenge restricties gelden. De crew moet voorbereid zijn op alles wat maar kan misgaan, zoals een tragedie aan boord en gecompliceerde vaarcondities die het aanmeren hinderen.
21-10-2016 - 12:03
Door: onze redactie
DRIEBERGEN - De maand oktober staat geheel in het teken van cruisen als het aan CLIA Nederland, de brancheorganisatie van cruiserederijen, ligt. Doel? Het wegnemen van vooroordelen en het promoten van cruisen als een geweldige en bereikbare vakantie. Elke week zoomt CLIA met behulp van een filmpje in op speciale thema’s rond cruises. Onderwerp van het volgende filmpje: vastzitten op een cruiseschip.
06-10-2016 - 16:20
Door: onze redactie
DRIEBERGEN - De maand oktober staat geheel in het teken van cruisen als het aan CLIA Nederland, de brancheorganisatie van cruiserederijen, ligt. Doel? Het wegnemen van vooroordelen en het promoten van cruisen als een geweldige en bereikbare vakantie. Elke week zoomt CLIA met behulp van een filmpje in op speciale thema’s rond cruises. Onderwerp van het eerste filmpje: gezinnen met kinderen.
03-10-2016 - 16:36
Door: onze redactie
DRIEBERGEN - In de nieuwe Corendonfilm “737 Room of Journey” worden aan de hand van vakantiesituaties, die zich afspelen in het Corendon Vitality Hotel, de veiligheidsregels tijdens de vlucht gedemonstreerd. De filmopnamen vonden plaats in de Vitality Spa, het AY restaurant en de 737 Cockpitsuite.
26-09-2016 - 10:52
Door: onze redactie
DRIBERGEN – In oktober houdt CLIA Nederland (de Cruise Lines International Association, waarbij veel internationale cruiserederijen zijn aangesloten) onder de naam ‘Plan A Cruise’ een wereldwijde promotiecampagne rond cruises. Aan de hand van een viertal thema’s en inspirerende filmpjes worden vakantiegangers meegenomen in de wereld van cruises.
19-09-2016 - 19:29
Door: Klaas-Jan van Woerkom
SCHIPHOL - Medewerkers van Schiphol hebben maandagmiddag een spectaculaire groet gebracht aan koning Willem-Alexander. Die was ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum op de luchthaven te gast en bezocht daar een aantal locaties, alvorens in zijn speech herinneringen op te halen aan het jarige Schiphol.
14-09-2016 - 09:37
Door: onze redactie
DRIEBERGEN – Peru lanceert een nieuwe campagne om het toerisme naar het land te promoten. Peruanen doen alles met liefde, passie en toewijding en dat maakt hen authentiek en uniek. Dat is de boodschap die een viertal commercials moet gaat uitstralen.
13-09-2016 - 15:18
Door: onze redactie
DRIEBERGEN – De Amerikaanse staat Idaho heeft een reeks 360° graden  video’s gemaakt en op YouTube gezet. Het idee is dat de consument nu vanuit huis kan zien wat de staat te bieden heeft.